Zašto je angažovanje ketering servisa uvek dobra odluka?

By July 2, 2015 blog No Comments
Zašto je angažovanje ketering servisa uvek dobra odluka

Organizacija bilo kog slavlja, korporativnog skupa, porodičnog manjeg ili većeg okupljanja zahteva i planiranje posluženja kao jednog od najvažnijeg segmenta jednog takvog događaja. I to ne podrazumeva samo hranu, koja jeste najvažnije, već i organizaciju svih pratećih elemenata poput dostave, inventara, escajga, posluživanja…

Kada sve ovo imamo u vidu, ketering servis koji će se pobrinuti za sve je odličan izbor, složićete se.

Već unapred pripremljeni provereni meniji dopunjeni i korigovani vašim zahtevima, naše iskustvo i saveti koji će vam olakšati izbor i smanjiti nedoumice, dostava na adresu u tačno preciziranom momentu, kvalitetna hrana i sigurne namirnice, i vizuelni doživljaj koji daje dodatni pečat svemu,… rezloga je mnogo.

Zašto je ketering pravi izbor – 9 razloga iz našeg ugla!

  1. Hrana – naš fokus je jasan, keternig Safir priprema i isporučuje samo najkvalitetnije obroke. Kvalitet hrane ne može biti kompenzovan dekoracijom, nikada! Naš glavni kuvar, sa dugogodišnjim iskustvom, ovenčan brojnim priznanjima, naša je garancija da iz naše kuhinje izlaze samo najukusniji obroci. Recepti koje koristimo, kombinacije namirnica koje pravimo, načini pripreme i dostava su u službi samo najboljih zalogaja. Tu kompromisa nema.
  2. Sigurnost – kada hranu naručujete kod nas možete biti potpuno sigurni da će vaši gosti dobiti potpuno sigurne obroke, sveže pripremljene od pažljivo odabranih namirnica. Bilo koje godišnje doba da je u pitanju, hrana je maksimalno sigurna.
  3. Usluga – ovako pripremljeni obroci zahtevaju i posebnu uslugu. Prednost keteringa je ta što osim hrane, možete dobiti i vrhunsku uslugu kada je reč o serviranju, posluživanju, direktnom učešću našeg osoblja u samom događaju, koje će svojim iskustvom sigurno doprineti da ugođaj gostima bude još prijatniji. A vama je na taj način i ovaj segment organizacije pokriven.
  4. Fleksibilnost i kreativnost – naše iskustvo može biti vaš kec iz rukava. Izložite nam svoje želje i dopustite nam da vam ponudimo ono što smatramo da vam savršeno odgovara. Nema više mozganja da li ste doneli pravu odluku kada je o posluženju reč. U trenu smišljamo najbolje kombinacije, samo za vas pravimo unikatne menije, u hodu menjamo detalje i činimo da ponuda bude baš po vašoj meri. Jednostavno rečeno, profesionalci na delu, a sada vama na usluzi.
  5. Cena i planiranje troškova – sa keteringom unapred možete obračunati sve troškove, lako skockati budžet, izneti svoje mogućnosti i zajedno sa nama praviti menije po vašoj meri. Nema dodatnih izdataka, loših proračuna, manjka ili viška svega i uzaludnog trošenja i novca i živaca.
  6. Proveren kvalitet – još jedna prednost je ta što lako možete znati sa kim sarađujete. Naši klijenti i njihova svedočenja su naša najbolja preporuka. Znamo da je živa reč i tuđe iskustvo uvek bolje od svake reklame i zato želimo da oni govore umesto nas. Na taj način i vi kao budući klijenti znate šta možete da očekujete.
  7. Sitnice koje život znače – kako je naš posao vezan samo za posluženje, imamo prostora i da se igramo. Dekoracija koja će vas oduševiti, detalji koji prave razliku, novi načini serviranja i prezentovanja obroka, sve to možete dobiti ako umesto da hranu nabavljate sa mnogo strana, jednostavno se odlučite za profesionalce.
  8. Profesionalizam – naš tim odlikuje profesionalan pristup i kada je reč o ugovaranju i kada je reč o realizaciji događaja. Nema neprijatnih iznenađenja niti nepredviđenih situacija. Znate da ste svojim gostima obezbedili samo najbolju uslugu.
  9. Ušteda vremena – čega svi imamo premalo ovih dana. Zaboravite na planiranje nedeljama unapred uz stalne nepredviđene situacije. Brz dogovor, poštovanje rokova i vremena, tačnost i sigurnost. Ukoliko želite takve partnere, onda je angažovanje keteringa pravi izbor.

I ono što je možda i najvažnije – na događaju koji organizujete možete i sami da uživate. Kako ketering servis pokriva zaista veliki deo organizacije, na vama ostaje ipak mnogo manje obaveza, pa tako kada event konačno počne, imate mogućnost da se bar malo i sami osetite kao gost.