Sve prednosti ketering servisa kao rešenja ishrane za zaposlene

By July 1, 2015 blog No Comments
ishrana zaposlenih

Kako se hrane vaši zaposleni? Da li hranu nose od kuće ili se snalaze u blizini radnog mesta? Da li su zadovoljni solucijama koje su im na raspolaganju ili im je svakodnevna ishrana problem koji im vi možete rešiti?

Da li ste razmišljali o ketering servisu kao opciji?

Ketering servis može biti odlično rešenje. Na ovaj način, trajno i dugoročno možete rešiti ishranu zaposlenih, na sveopšte zadovoljstvo.  U vašim prostorijama ili na adresi restorana (ako ste u blizini), možete organizovati svakodnevnu ishranu zaposlenih i tako posredno pozitivno uticati i na druge segmente poslovanja i stvaranje pozitivnog radnog okruženja.

Prednosti ili zašto odabrati ketering kao rešenje:

  1. Povećano zadovoljstvo zaposlenih. Osim svakodnevnog obroka koji im obezbeđujete, sebi osiguravate i epitet poslodavca koji brine, jer na ovaj način pokazujete svoje interesovanje i za ovaj segment radnog okruženja i dajete im do znanja da vam je stalo da uslovi u kojima rade budu što bolji.
  2. Uravnotežena ishrana. Prednost keteringa je i ta što postoji garancija da su svi obroci kalorijski izbalansirani, raznovrsni, sigurni i sveži. Sami ili u dogovoru sa zaposlenima, možete sačiniti željene nedeljne menije i tako izaći u susret i po kojem specijalnom zahtevu. Još jedan bonus kada je zadovoljstvo zaposlenih u pitanju.
  3. Ušteda vremena. Na ovaj način izbegavate da vam zaposleni u toku radnog vremena izlaze u potrazi za hranom. Svi su na dobitku jer pauze više ne troše na potragu i kupovinu obroka već zaista za predah i ishranu. I njima će biti udobnije i lakše ako znaju da im je hrana obezbeđena i da ne moraju svakodnevno o tome da brinu.
  4. Ušteda novca. Iako se možda čini da je ova usluga stvar luksuza, nije tako. Ukoliko pažljivo uporedite odnos cene i kvaliteta, i ako ukalkulišete i to što sada imate mogućnost da svojim zaposlenima obezbedite zaista prave obroke, onda ćete videti da je ovo ustvari pametan izbor. Bez obzira da li trošak ishrane snosi poslodavac ili zaposleni , prilika da se svakodnevno dobije pravi topli obrok je zaista nešto što se ne propušta.
  5. Raznovrsnost ishrane. Zahvaljujući kvalitetu naše kuhinje i vrsnosti našeg glavnog kuvara, na raspolaganju je bogat izbor jela, pa tako nema bojazni da će ishrana vremenom postati jednolična. Varijacija je mnogo, a izbor nedeljnog menija uvek samo vaš.
  6. Sveobuhvatna usluga. Osim hrane, na raspolaganju vam je i sav preteći pribor, poput escajga, pa tako brzo i jednostavno možete organizovati obroke, iako nemate sopstvenu kuhinju i sav prateći
  7. Specijalni zahtevi. U vreme posta ili u slučaju specijalnih zahteva kada su navike u ishrani u pitanju, ketering servis lako i brzo prilagođava svoju ponudu novonastalim potrebama.
  8. Poverenje i proveren kvalitet. Katering koji svakodnevno koristite postaje vaš dugoročni partner, pa tako u slučaju da organizujete bilo kakav korporativni događaj, imate provereno rešenje. Saradnja se samo produbljuje, a vi kao organizator, znate šta možete da očekujete i na koga možete da se oslonite. Složićete se da je korisno imati ovakvu podršku kada vreme i rokovi pritisnu.

Bonus savet

Kako biste zaista poneli titulu brižnog poslodavca, evo malih savta koji mogu učiniti mnogo kada je radna atmosfera u pitanju: obrok izneneđenja za kraj radne nedelje, dezert na račun poslodavca, zajednički obrok kao deo team building strategije…

Ketering usluge mogu biti deo i unapred razrađene poslovne politike kompanije, svakako benefit koji će zaposleni znati da cene.