Posni i mrsni meniji, žito i slavski kolač 

Ketering Safir sa vama je i kada slavite. Tu smo da vam i na ovaj, za vašu porodicu značajan dan, budemo desna ruka. Za vas pripremamo kompletno posluženje za sve goste, posno ili mrsno, obezbeđujemo slavski kolač po vašem izboru, pripremamo žito.

Kontaktirajte nas na vreme, objasnite nas svoje potrebe (broj gostiju, tip slavlja, željeni meni) i sve ostalo prepustite nama. Svu hranu dostavljamo na vašu adresu, tačno na vreme kako bi sve bilo toplo, sveže i spremno za serviranje. Dozvolite nam da se pobrinemo za posluženje, a vi budite odlični domaćini, uživajte u tradiciji koju negujete, ispoštujte sve običaje i priuštite gostima još jedno prijatno veće u svom domu.

Kako bismo vam olakšali sastavljanje menija, predlažemo vam da se za svoja omiljena jela koja želite na slavskoj trpezi, odlučite tako što ćete se upoznati sa kompletnim asortimanom Safir keteringa. Pogledajte našu ponudu posnih i mrsnih jela i kontaktirajte nas. Svoj želejni meni možete sami sastaviti ili se možete konsultovati i sa nama, na raspolaganju vam je stručno mišljenje našeg glavnog kuvara, majstora svog zanata.

Kompletan asortiman   Narudžbenica

Ukoliko nemate iskustva sa keteringom, kontaktirajte nas i uz našu pomoć pomoću, brzo i lako izvršite porudžbinu!