Neodoljiv način aranžiranja poslastica

Slatki stolivi su nov i veoma dobro prihvaćen trend aranžiranja slatkiša, gde se na jednom mestu nalaze mnogobrojne poslastice, aranžirane tako da zavređuju onaj epitet “kao šlag na torti”, atrakcija za kraj. Slatki sto je nešto što će svakom posluženju dati notu elegancije, glamura, inovativnosti. Obožavaće ih svi, i mladenci i deca. Mogućnosti komponzicije slatkiša su neograničene, pa tako to može biti sto u bojama vašeg vančanja ili sto specijalno koncipiran za dečji rođendan prepun likova njihovih omiljenih junaka iz crtanih filmova.

Torte višu nisu glavne zvezde svakog dešavanja. Bogato dekorisan slatki sto potpuno menja doživljaj konzumiranja slatkiša. Na ovaj način u mogućnosti ste da svojim gostima ponudite mnoštvo različitih slatkiša, mnoštvo boja, oblika i ukusa, sve sa stilom uklopljeno i u skladu sa vašim željama dekorisano. Neodoljive dekorativne lizalice, mafini, medenjaci, cupcakes, sitni kolačići, ultra popularni macarons, šarene bombonice u kombinaciji sa tortom, rođendanskom ili mladenačkom, čine nezaobilazne delove ove slatke fantazije. Slatki stolovi mogu biti i tematski koncipirani, pa tako omiljeni crtani junak vašeg deteta može biti i dominantni motiv stola, u mnoštvu jestivih i slatkih varijacija.

Naša preporuka je da slatki sto bude ono izneneđenje u koje će se vaše dete zaljubiti, koje ni tinejdžeri ne odbijaju, koje svakom slavlju daje dozu glamura, a svakom venčanju deo u čijem osmišljavanju će i mlada istinski uživati. Dovoljno je samo da nas kontaktirate i veoma lako obezbedite slatki sto, znak da za svoje goste želite samo najbolje.

Slatka galerija

Slatkiši, boje, oblici, lude ideje i dekoracija koja čini da svaki događaj izgleda bajkovito. Pogledajte samo neke od primera slatkih stolova i odmah će vam biti jasno zašto su toliko popularni.

Ove slatke fantazije mogu biti deo posluženja već na vašoj narednoj proslavi. Pozovite nas i obezbedite ove neodoljive poslastice!