Safir ketering nudi Vam kompletnu i profesionalnu uslugu keteringa za sve vrste Vaših privatnih i poslovnih proslava. U našoj ponudi se nalazi ukusno i kvalitetno posluženje, sa besplatnom dostavom na željenu adresu. Takođe, nudimo Vam mogućnost iznajmljivanja invetara i profesionalnog osoblja, po potrebi.

Naša ketering ponuda obuhvata sve vrste slanih predjela, meze, kanapee, peciva, roštilj, pečenje, sveže salate. Posebno ističemo dečije sendviče i kanapee koji sadrže najkvalitetnije suhomesnate proizvode, namaze i sireve, a koji će ih svojom interesantnom dekoracijom potpuno oduševiti.

Trudimo se da dekoracija hrane bude primerna događaju za koji je pripremljen ketering. Naše stručno i profesionalno osoblje, koje je nagrađivano na mnogobrojnim svetskim i domaćim takmičenjima, stoji Vam na raspolaganju za svaku Vašu želju ili ideju.

Ukoliko Vam je potreban ketering za proslave, poput dečijih rođendana, slavi, svadbi, poslovnih proslava ili nekog drugog bitnog događaja, prepustite nama brigu oko organizacije hrane. Naš ketering majstor je svetski vicešampion i višestruki šampion Srbije, sa dugogodišnjim iskustvom rada u renomiranim svetskim i domaćim restoranima.

Kvalitet naše usluge prepoznat je od strane velikog broja poznatih firmi u zemlji i inostranstvu, dečijih igraonica, kao i poznatih ličnosti sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju. Kada želite lepo aranžirano posluženja za sve vrste proslava, Safir ketering nudi Vam vrhunski kvalitet posluženja, kako bi svi Vaši gosti i poslovni partneri bili zadovoljni.

Osim pripreme i dekoracije hrane, nudimo Vam i uslugu dostave hrane na željenu adresu. Naše profesionalno i stručno osoblje će Vam pružiti svu neophodnu pomoć pri serviranju i posluženju hrane, a Vaše je samo da uživate u društvu Vaših dragih gostiju.

Ketering ponuda – da sva čula uživaju!

Naš slani asortiman predstavlja pravi spoj tradicionalne domaće kuhinje i savremenog načina ishrane i serviranja obroka, napravljen tako da zadovolji najrazličitije potrebe organizatora i događaja. Naš asortiman omogućava mnoštvo kombinacija različitih slanih mrsnih i posnih predjela, koktel posluženja, kuvanih jela, mesa i slatkiša.

Sva hrana priprema se po proverenim tradicionalnim receptima u kombinaciji sa novim recepturama i iskustvima našeg glavnog kuvara, višestruko nagrađivanog profesionalca. Upravo zato, ketering Safir jeste jedinstveni ketering servis, koji garantuje najkvalitetnije zalogaje koje ćete pamtiti.

  • Kanapei

– Sa pečenicom………………………………..40,00din/komad

– Sa kulenom……………………………………40,00din/komad

– Vegetarijanski sa svežim povrćem……40,00din/komad

– Sa šunkom i kačkavaljem………………..40,00din/komad

– Sa pršutom…………………………………….50,00din/komad

– Sa kajmakom i čeri paradajzom……….70,00din/komad

– Sa dinjenim lososom………………………80,00din/komad

Ovi maleni zalogajčići su odličan izbor za sve prijeme, koktele, bankete, kao predjela ili obroci s nogu. Odlično se kombinuju uz piće, punog i bogatog ukusa, neizostavan su deo svakog slavlja. Ponuda kanapea je raznovrsna, a namirnice koje koristimo mogu se kombinovati prema vašim željama i potrebama. Mogu biti sa mesom, morskim plodovima, sirevima, povrćem, sa posnim namirnicama ili u onoj kombinaciji koju vi poželite.

  • Korpice

– Sa pečenicom………………………………..40,00din/komad

– Sa kulenom……………………………………40,00din/komad

– Sa pršutom……………………………………50,00din/komad

– Sa šunkom i kačkavaljem………………..50,00din/komad

  • Salate

– Kupus salata……………………………………..400,00din/kg

– Urnebes…………………………………………….700,00din/kg

– Susam salata……………………………………..800,00din/kg

– Ruska salata ……………………………………..800,00din/kg

– Šopska salata……………………………………..800,00din/kg

– Tuna salata………………………………………..900,00din/kg

– Grčka salata……………………………………….900,00din/kg

– Salata sa pečurkama……………………………900,00din/kg

– Pileća salata………………………………………1000,00din/kg

– Goveđa salata……………………………………1000,00din/kg

U mogućnosti ste da odaberete ideanu kombinaciju glavnog obroka i salata i tako posluženje učinite znatno potpunijim. U ponudi veliki izbor najrazličitijih salata, u različitim kombinacijama i neverovatnim mogućnostima kada je dekoracija u pitanju.

  • Pite i peciva

– Pita sa sirom ……………………………………..600,00din/kg

– Projice……………………………………………….700,00din/kg

– Carska proja……………………………………….700,00din/kg

– Pita sa mesom…………………………………….700,00din/kg

– Pita sa sirom i zeljem……………………………750,00din/kg

– Koktel pecivo (žu-žu, pužići, kiflice)……….750,00din/kg

– Mini pice……………………………………………..750,00din/kg

– Pita sa pečurkama i pirinčom………………..800,00din/kg

  • Rolati i slane torte

– Zeleni rolat………………………………………..1000,00din/kg

– Pileći rolat…………………………………………1000,00din/kg

– Šunka rolat………………………………………..1200,00din/kg

– Rolat sa ajvarom…………………………………1300,00din/kg

Uz klasično predjelo uvek možete iskombinovati nešto iz naše ponude slanih korpica sa ruskom, goveđom, pilećom, urnebes salatom. Takođe, u ponudi su i rolati i kuglice od sira, slane torte i princes krofne. Ovi slani zalogaji mogu biti odlično osveženje kada je klasično predjelo u pitanju.

  • Topla jela

– Piletina u susamu……………………………….1100,00 din/kg

– Koktel ćevap………………………………………1100,00 din/kg

– Riblji ražnjići……………………………………..1200,00 din/kg

– Bombice od mesa………………………………..1250,00 din/kg

– Svinjski ražnjići………………………………….1300,00 din/kg

  • Roštilj

– Mešani roštilj……………………………………..1300,00 din/kg

Roštilj je uvek dobar izbor bilo da je reč o većem slavlju, prijemu, zabavi ili neformalnom okupljanju. U ponudi je mešani roštilj od čak 6 vrsta mesa uz koji uvek možete kombinovati sa pekarskim krompirom i sezonskom salatom. Roštilj može biti i izbor i kada je reč o ishrani zaposlenih, neplaniranoj poseti prijatelja, odlasku na izlet ili u bilo kojoj drugoj prilici kada vam je potreban brz obrok.

  • Pečenje

– Svinjsko pečenje………………………………….1300,00 din/kg

– Jagnjeće pečenje………………………………….1600,00 din/kg

Još jedan neizostavni deo posluženja kada je reč o proslavama, većim ili manjim okupljanjima. U ponudi je svinjsko i jagnjeće pečenje, koje možete naručiti i u kombinaciji i tako zadovoljiti različite ukuse.

  • Suhomesnati ovali

– Suhomesnati ovali za 6 osoba……………..3800,00 din/2 kg

Svaki suhomesnati oval sadrži: goveđu pršutu, svinjsku pršutu, kulen, dimnjeni vrat, pečenica, rolovana šunka, kačkavalj, sir, kajmak, masline)

  • Deserti i voće

– Voćni ražnjići……………………………………..1000,00 din/kg

– Sitni kolači………………………………………….1400,00 din/kg

Ono što je uvek poseban užitak je i zaslađenje na kraju svakog obroka. Nudimo vam širok asortiman kolača i torti napravljenih od najkvalitetnijih namirnica. Tu smo da vam preporučimo samo najbolje poslastice, ukuse i oblike koji će se sigurno dopasti vašim gostima.

*Posedujemo veliki izbor torti i za sve bliže informacije i izbor molimo vas da nas kontaktirate.

*Posebna ponuda: Mogućnost dostave i ceđenih sokova prilikom dostave keteringa.

*Minimum za dostavu je 5.000,00 dinara.