Crna, bela ili mlečna čokolada – izbor je samo vaš!

Ketering Safir vam osim najkvalitetnijeg posluženja, omogućava i druge segmente uz koje vaše slavlje postaje još glamuroznije. Čoko fontane, kao još jedna element slatkih stolova, od skoro su nezaobilazan su element svakog venčanja, rođendana ili drugog slavlja. Ispratite i ovaj trend, i veoma jednostavno svojim gostima omogućite i ovo nesvakidašnje izneneđenje koje će svi obožavati.

Crna, bela ili mlečna čokolada, voće i slatkiši kao prateći delovi, dekoracija koja čini da slatki sto u trenu postane čaroban i radost vaših gostiju kada dobiju mogućnost da se počaste i ovim dezertom. Deca će biti oduševljena, a provereno znamo da ni odrasli ne mogu da odole kada čokolada teče pred njihovim očima.

Osim dekorativnog momenta, čoko fontana sa najkvalitetnijom čokoladom je i pravi dezert, pa tako na ovaj način možete razbiti monotoniju klasičnog posluženja i istovremeno ponutidi vrhunski kvalitet čokolade. Mi smo tu za sve sugestije i zajedno sa vama, u skladu sa brojem gostiju i vašim željama, biramo veličinu fontane i željenu količinu čokolade.

Kontaktirajte nas i obezbedite čoko fontanu za vaše slavlje. Obradujte svoje goste i upotpunite ponudu slatkiša ovim zaista atraktivnim elementom.