Ketering servis Safir

Organizacija slavlja, prijema, dečjih rođendana ili jednostavno svakodnevna organizacija obroka za zaposlene uključuje angažovanje ketering servisa.

Ketering Safir je vaš partner i desna ruka uvek kada želite da hrana koju servirate svojim gostima bude sveža, ukusna, kvalitetna i primereno dekorisana. Ukoliko vam je potreban ketering za dečiji rođendan, slavu, korporativnu proslavu, prijem, venčanje ili neki drugi bitan događaj, ketering servis Safir vam omogućava da sve to organizujete uz sjajan odnos cene i kvaliteta.

Celokupan proces pripreme hrane vodi višestruko nagrađivani kuvar, a hrana se priprema u moderno opremljenoj kuhinji. Za vas pripremamo ukusno i kvalitetno posluženje, servirano sa svim potrebnim pratećim priborom (stolovi, posuđe, escajg, tanjiri, stolnjaci, salvete itd.). Posebnu pažnju poklanjamo i  vizuelnom efektu – pa je sve vrhunski aranžirano i dekorisano u skladu sa prirodom događaja koji organizujete: elegancija i minimalizam za korporativne proslave ili lude kreacije za dečje rođendane.

U našoj ketering ponudi nalazi se baš sve. Ponuda je takva da odgovara svima koji žele da na najbolji način ugostit svoje goste: od kanapea, sitnih zalogaja, salata, pita, peciva, preko mesa sa roštilja i pečenja, kuvanih jela, pa sve do sitnih kolača i torti.

Naši korisnici – naša najbolja preporuka!

Naši zadovoljni klijenti su naša najbolja preporuka. Do sada smo ostvarili saradnju sa većim brojem dečijih igraonica za koje imamo posebno pripremljene i veoma povoljne pakete. Deca prosto obožavaju specijalno za njih pripremeljene i dekorisane zalogaje. Kvalitet namirnica koje koristimo i iskustvo naših kuvara garantuju samo najbolje obroke za vaše najmlađe.

Mislili smo na sve, pa tako, obezbeđujemo i dostavu hrane na vašu adresu na teritoriji Beograda i ukoliko je to potrebno, organizujemo profesionalne konobare koji će poslužiti vaše goste. Na ovaj način, organizacija svakog događaja postaje neuporedivo lakša jer se na nas možete u potpunosti osloniti. Ketering Safir postaje neizostavan deo organizacije, onaj dragoceni čarobni štapić koji čini da organizacija teče glatko, a posluženja nikada ne manjka. Pored standardnih usluga keteringa, za kompanije koje žele da svojim radnicima obezbede svakodnevni obrok, organizujemo veoma povoljan i precizan sistem naručivanja na nedeljnom i mesečnom nivou.

Pratite nas i na društvenim mrežama i uvek budite informisani o novinama u našoj ponudi.

Facebook

Ukoliko već imate iskustva sa keteringom, pomoću naše online narudžbenice, brzo i lako izvršite porudžbinu!